Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Gençlik Merkezi etkinlilerine devam ediyor. Gençlerin hayatlarını pozitif yönde değiştirmek ve hayatlarını renklendirmek amacıyla Devrek Gençlik Merkezi gençlere yönelik etkinlikler yapıyor, onların fikirlerine ve düşüncelerine önem veriyor.

Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş Devrek'in ileri gelen büyüklerini ziyaret ederek ilçedeki tesisler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyor, hediyeler takdim ediyor.

DEVREK GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETLERİRİ SÜRDÜRÜYOR

Devrek Gençlik Merkezi'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Genç demek gelecek demek, gelecek ise gençlik Merkezi demek.

Gençlik faaliyetleri, projeleri ve gençlik politikaları üzerine istişareler yapıyor. İlçemizdeki tesislerimiz üzerine görüşmelerimizi Devrek'e gönül veren değerli büyüklerimizle gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin fikirleri, düşünceleri ve istekleri bizler için önemli. Bizler sizler için varız. Haydi genç kardeşim bir fikrin var ise sende bizimle ol. Birlikte düşünelim, projemizi yazalım ve birlikte uygulayalım"