Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Manisa FK maçının heyecanı yaşanıyor. Zonguldakspor'un 23 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçı 13.00'da başlayacak.

Kırmızı-lacivertli ekibin Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Teknik Sorumlu Barış Şeref maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Başkan Caner, ''Manisa FK'nın gücü ortada, ligde açık ara önde gidiyorlar. Oyuncularımız futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıtacaklar. Manisa FK'dan 1 puan ile ayrılmak çok büyük bir başarı olur'' dedi.

SÜLEYMAN CANER: "1 PUAN BİZİM İÇİN İYİ SONUÇ OLUR"

Başkan Süleyman Caner, ''Deplasmanda Manisa FK ile bir maçımız var. Manisa FK'nın gücü ortada, ligde açık ara önde gidiyorlar. Oyuncularımız futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıtacaklar inşallah. Oradan 1 puanla ayrılmak çok büyük bir başarı. İnşallah takımımız elinden geleni yapacaktır" dedi.

BARIŞ ŞEREF: "YENERSEK TÜRKİYE BİZİ KONUŞUR"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref ise maç öncesinde şunları söyledi: "Bizim bir karakterimiz, duruşumuz var. Manisa'da yenilirsek kimse bir şey demez ama puan alırsak herkes bizi tebrik eder. Eğer puanlar alırsak tüm Türkiye bizi konuşur. Burada amaç kahraman olmak mı, yoksa vasat bir takım olmak mı? Ben vasat olmayı hiçbir zaman kabul etmiyorum. Bu maça da mücadeleci olarak çıkacağız. En az yüzde 85'imizle oynayacağız. Karşı takımda biliyor bizim nasıl çarpıştığımızı. Bizim için çok çok önemli bir maç" dedi.