TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Şenol Demir 4-2 yenildikleri Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi. Yoğun bir maç trafiğinden geçtiklerini belirten Demir sakat ve cezalı futbolcuların olduğunu bu nedenle Vanspor ile oynanacak kupa maçında daha çok gençlere şans vereceğini söyledi.

"GOL POZİSYONLARI BULDUK, DEĞERLENDİREMEDİK"

Şanlıurfaspor maçını değerlendiren Demir, "Müsabakaya iyi başladığımız 30 dakikalık bir dilim var. Direkten dönen, karşı karşıya kaldığımız pozisyonlar gibi. Atabilecek pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Bu ligin en iyi kadrolarından birine karşı oynadık. Geriye düşünce genç oyuncularımız moral ve motivasyon olarak düştü. İkinci golün ardından durum daha farklı bir hale geldi ama hakemin tutumu sonrasında üçüncü golü de yedikten sonra belki de darmadağın bir takım bekleniyordu. Ama çocukların bu şekilde reaksiyon göstermesi, oyunu bırakmadan gol aramaları sonucunda2 gol bulduk. Uzatma dakikalarında çok etkili olamadık. Frikik golüyle de 4-2 mağlup ayrıldık. Ama söylüyorum bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi bu. Duruma öyle bakmak gerekiyor. Daha çok müsabaka var önümüzde. BAY haftasına kadar 3 tane önemli müsabaka bizi bekliyor. Bu 3 müsabakadan maksimum puanları almak zorundayız. Yoksa ters bir durumda sıkıntı olabilir dedi.

"SAKAT VE CEZALILAR VAR"

Demir takım içindeki sakat ve cezalılara da değinerek şunları söyledi: "Fatih'in durumu tam iyileşmedi. Sakat sakat oyuna sokmak zorunda kaldık. Selim tam hazır değil gibi, önceden sakatlığı vardı. O nedenle onunla başlayamadık. Kart cezalılarımız vardı. Emre geri geldi, Hakan cezalı duruma düştü. O yoksa başkaları oynayacak"

"GENÇLER KUPADA BİZDE BURADAYIZ DESİNLER"

Çarşamba günü deplasmanda Vanspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında gençlere yer vereceğini belirten Şenol Demir "Kupa maçında biraz daha kadroda yer veremediğim, oynama fırsatı bulamayan çocuklarımızı oynatmak zorundayız. Hafta sonu da deplasmanda önemli bir müsabaka var. Orayı da düşünmek gerek. Hep aynı oyunculara yüklenmek yerine gençlere fırsat verelim ve 'Bizde buradayız' desinler.