Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da nefesler tutuldu, Afyonspor maçının başlama saati bekleniyor. Kocaelispor yenilgisini unutturmak için Afyonspor'u yenmek ve ilk yarıyı 20 puanla tamamlayan isteyen Zonguldakspor 'da Teknik Sorumlu Barış Şeref futbolcuları ile tek tek yakından ilgileniyor, futbolcularına özgüven aşılıyor.

MAÇ ÇARŞAMBA 13.00'DA OYNANACAK

Zonguldakspor ile Afyonspor arasında oynanacak karşılaşma 6 Ocak 2021 tarihinde Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak. Bu zorlu maç öncesinde Afyonspor 20, Zonguldakspor ise 17 puanda bulunuyor.

"HİÇ BİR FUTBOLCU MÜCADELE ETMEMEZLİK YAPMADI"

Barış Şeref "Afyon iyi bir takım. Sakat ve cezalılarımız var ama önemli değil. Oynayacak olan çocuklar görevlerini yapacaklardır. Bu maçtan muhakkak galibiyet istiyoruz. Bu maçı da aldığımız takdirde 20 puana ulaşacağız. Maksimum puan neyse ona talibiz. Bazen öyle maçlar oluyor ki, beraberlik bile iyidir, diyorsunuz. Afyon'da kazanmayı çok istiyor ama biz daha çok isteyeceğiz"

"EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Kamp programı hakkında da bilgi veren Barış Şeref, "Afyon maçının ardından 4 gün izin, sonrasında da Çaycuma'da kamp olacak sanırım. Önümüzdeki dönem bize ne gösterecek bilmiyorum. Yeni transferler yapabilecek miyiz ya da elimizdeki oyuncuları koruyabilecek miyiz? En iyisini yapmaya çalışacağız ve öyle devam edeceğiz. Bu kadar uğraşmamıza rağmen beklemediğimiz golleri yemek bizi üzüyor. 'Neden böyle oluyor?' diye düşünüyoruz" dedi.