Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, görevde 3. yılını doldururken Zonguldak Merkez'de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Alan, Kızılay Şube Başkanlığı seçiminde adının karışmasıyla ilgili soruya yanıt verdi:

"Biz Kızılay'da görev yaptığımız herkesle abi kardeş gibiydik. 'Üniversitede limit sizsiniz' dedik. 'Kampüsün kanında hayat var' dedik. Türkiye'de dereceler kırdık, rekorlar kırdık ekip olarak. Bırakın da 15 senedir çalıştığım kurumda benim söz halkım olsun. Kızılay 2 ay yıpratıldı. Bu bizim 5.başkanımız. Türkiye'de dereceler kırdık. Bırakın 15 sene çalıştığım kurumda benimde söz hakkım olsun" diye konuştu.

Başkan Alan, Kızılay ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Vali bey çok güzel konuşmuş. Ben 15 senemi verdim Kızlay'a. Kızılay Selim'den daha büyük. Dünyanın en büyük yardım kuruluşu. Kızılay halkın. Kızılay 2 ay yıpratıldı. Bu bizim 5.başkanımız. Türkiye'de dereceler kırdık. Bırakın 15 sene çalıştığım kurumda benimde söz hakkım olsun. Kongreye beni davet etmediler. İlkine de beni davet etmediler. 2012 delegeliğim var. Serap hanımın ben yüzünü görmedim. Her duyduğunuza inanmayın. Serap hanım aramadı, yönetimden biri aradı."