Etkinliğe Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve Belediye personeli,

Schlumberger firması Proje Müdürü Chris Parkin, İnşaat Müdürü John Macdonald ve yaklaşık 60 beyaz yakalı çalışan katıldı.
Sahil bandını boydan boya temizleyen firma çalışanlarına teşekkür eden Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal güzel bir farkındalık örneği gösteren çevreci firma yönetici ve çalışanlarını tebrik etti.
Ünal: "Karadeniz'de yaklaşık 550 milyar metreküp gazımız çıktı. Devletimiz tüm imkanları ile çalışıyor. Esas yüklenici firma Schlumberger'in teknik eleman ve yöneticileri bugün burada. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bizim sahilimizde temizlik yapmayı planladılar. Bizlerde hem fikir olduk. Firmanın yetkililerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra aramızdaki ilişkiler dahada gelişecek. Birbirimize destek olarak hem doğalgazı karaya çıkarıp hizmete sokacağız, hem de Beldemizi temiz tutup yatırımlar yapacağız' diye konuştu.
Schlumberger Proje Müdürü Chris Parkin ise petrol ve doğalgaz sektöründe öncü firmalardan biri olduklarını belirterek: " Sakarya gaz sahası geliştirme projesinde çalışıyoruz. Etkinliği vatandaşlara yönelik çevresel bir farkındalık oluşturmak için düzenledik. Ümit ediyorum devamı gelecektir. Filyos'a yardımcı olmak istiyoruz. Belediye Başkanımızıda aramızda görmekten onur duyduk. Teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.
Firmanın etkinliklerinin devam edeceği öğrenildi.