Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Haluk Türkeri sezon sonunda ligi ilk 10'da bitireceklerini, taraftarın endişeye kapılmamasını söyledi.

Kendisinin de bir madenci çocuğu olduğunu belirten Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Haluk Türkeri "Gerçek emekçiler madencilerdir. Bunu yaşadım, biliyorum" dedi.

'LİGİ İLK 10'DA BİTİRECEĞİZ"

Haluk Türkeri kendilerini zor ve iyi maçların beklediğini belirterek şöyle konuştu: "Ben Zonguldakspor'da mutluyum. İyiki Zonguldakspor'a transfer olmuşum. Sezon sonunda ligde ilk 10'da olacağız. Ben bu liglerde daha önce oynadım. Bizim takım aç bir takım, futbolcular çok istekli. Çok zor ve iyi maçlar bizi bekliyor"

BENİM BABAM DA MADENCİYDİ

Madenci çocuğu olduğunu belirten Haluk Türkeri gerçek emekçilerin madenciler olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Kozlu'da Grizu faciasından yaşamlarını yitiren 263 madenciye Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Babam Almanya'da madenciydi. Almanya'da madende çalışan işçilerin ailelerine 6 ayda bir maden ocağı ziyaret için açılırdı. Ben de Almanya'da madene indim ve o zor şartları gördüm, yaşadım. Gerçekten şartlar çok zor. Gerçek emekçi ve ekmeğini zor şartlarda kazanan insanlar madencilerdir"