Çaycuma Çocuk Belediyesi Başkanı Eymen Egehan Karahan, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın elinden mazbatasını alarak görevine başladı

4 Kasım 2021 tarihinde yapılan seçimle Belediyeye Çocuk Belediye Başkanı olarak seçilen Eymen Egehan Karahan, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın da katıldığı bir törenle önceki dönem Çocuk Belediye Başkanı Nisanur Yıldırım'dan görevi devraldı. Törene bazı çocuk belediye meclisi üyeleri ile Belediyenin daire amirleri de katıldı. Başkan Kantarcı'nın mazbatasını teslim ettiği Karahan herkesin başkanı olacağını söylerken, önceki dönem başkan Yıldırım ise Çaycuma gibi güzel bir kente hizmet etmenin onurunu yaşadığını ifade etti.

BİRBİRİNİZİN DENEYİMLERİNDEN YARARLANIN TAVSİYESİNDE BULUNDU
Seçimin çocuklar için bir tür demokrasi eğitimi niteliğinde olduğunu ifade eden Başkan Kantarcı, pandemi nedeniyle çalışmaları aksayan çocuk belediyesinin yeni başkanıyla birlikte çok daha verimli çalışmalar yapacağı umudu taşıdığını söyledi. Başkan Kantarcı, yeni başkan Karahan'a eski başkanın bilgi ve deneyimlerinden yararlanması tavsiyesinde de bulundu. Tören halef selef başkanların birbirlerine çiçek sunmasıyla son buldu.