İdlib'de yaşanan hain saldırı olayında yaralanan Uzman Çavuş Ercan Kurt ve Uzman Çavuş Adnan Ersoy'u ziyaret ederek moral desteği veren Alperenler gazilere Kur'an-ı Kerim ve türk bayrağı hediye ettiler.

BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları'nın vatan, millet, bayrak, kuran ve ezanın kırmızı çizgileri olduğunu belirterek vatan için, bayrak için, din için, ülkenin bekası için canını feda eden şehitleri rahmetle andıklarını belirterek bu uğurda yaralanıp gazi olanlara da acil şifalar dilediklerini söyledi.
Merhum Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun, "Ben Türk'üm Türk esir olmaz.
Ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz. Ben Türk'üm Türk devletsiz olmaz. Ben Türk'üm Türk ezansız olmaz. Ben Türk'üm Türk hürriyetsiz olmaz." Sözlerini dile getiren Çelik, bu düstur üzere hareket eden ordumuzun, milletimizin her daim yanında olduklarını söyledi. Çelik, alperenlerin her daim göreve hazır olduklarını belirterek, "Hain saldırıda şehadet mertebesine erişen şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Devletimiz, milletimiz var olsun. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu vatanperver evlatları yetiştiren ailelere minnettarız. Allah onlardan razı olsun" dedi.