TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz hafta Pazar günü deplasmanda oynaması gereken ancak yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen Pazarspor maçının ardından gözünü Amed Sportif maçına çevirdi.

Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 14.00'da oynanacak maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde devam eden kırmızı-lacivertli ekin Fener Sahası'nda çalıştı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmana düz koşu ile başlayan futbolcular ardından 5'e 2 top çalışması yaptı. Teknik Direktör Şenol Demir daha sonra futbolculara yarı sahada çift kale maç yaptırdı, teknik taktik çalışmasıyla idman tamamlandı.

İLK MAÇ 0-0 TAMAMLANMIŞTI

Zonguldak Kömürspor'un deplasmanda Amed Sportif ile oynadığı karşılaşma 0-0 tamamlanırken, deplasmandan önemli 1 puanla dönmüştü. Kırmızı-lacivertli ekip Cumartesi günü taraftarının da desteği ile rövanş maçında galibiyet alarak hanesine 3 puan daha yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

TRİBÜNLERİN DOLMASI BEKLENİYOR
Zonguldak Kömürspor yönetimi son iç saha maçında Kırklarelispor karşılaşmasının tüm biletlerini satın alarak taraftarına ücretsiz dağıtmış, tribünler de dolmuştu. Aynı uygulamayı Amed Sportif maçında da yaparak taraftara ücretsiz bilet dağıtacak olan yönetim taraftarın 90 dakika desteğini bekliyor.