TFF 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un olağanüstü kongresi için geri sayım başladı. 29 Mayıs tarihinde çoğunluk sağlanması beklenmezken kongre 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

DEMİR: "HEVESLİ, İSTEKLİ VE HEYECANLI İSİMLER ARIYORUZ"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir Pusula'ya yaptığı açıklamasında 5 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde güçlü bir yönetim için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Demir, "Kongremizi 5 Haziran tarihinde yapacağız. Bu tarihe kadar en az 15 tane güçlü ismi yönetime dahil etmemiz gerekiyor. Şu ana kadar 5-6 isim hazır. Bu isimler oldukça heyecanlı, hevesli ve istekli. Böyle birkaç isim daha bulup güçlü bir yönetim oluşturacağız. Şu ana kadar yeni ve güçlü yönetim oluşturma yolunda çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Bu kongre çok daha farklı olacak. Bu kez çalışmalara erken başladık" dedi.

DEMİR: "BENİM BAŞKANLIKTA GÖZÜM YOK"

Başkan Salih Demir, "Ben 30 yıldır başkanlık yapıyorum. Gerek TSO, gerekse Zonguldak Kömürspor'da başkanlıklarım sürecinde hep en iyisini yapmaya çalıştım. 5 Haziran'da yapılacak kongre öncesinde kulüp başkanlığında gözüm yok. 'Ben bu işi yapabilirim, altından kalkabilirim' diyen biri varsa aday olsun ben desteklemeye hazırım. Başkan olmasam da başkanmış gibi destek olurum" dedi.

DEMİR: "BAŞKANLIK İÇİN SÜRPRİZ OLABİLİR"

Başkan Demir, "5 Haziran'a kadar başkanlık konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Bu konuda çalışmalarımız var. Amacımız Zonguldak Kömürspor'u en iyi yerlere taşıyabilmek. Bunu kimin veya kimlerin yaptığı değil, önemli olan Zonguldak Kömürspor'un layık olduğu yerlere gelmesidir" dedi.