Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin son haftasında Zonguldakspor, Gümaşhanespor ve Kocaelispor üçgeninde özellikle sosyal medya üzerinde büyük tartışmalar yaşandı.

90+5'nci dakikada Zonguldakspor'a attığı golle sahadan 3-2 galip ayrılan Kocaelispor ligin son haftasında Gümüşhanespor'u konuk edecekti. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'un Gümüşlaneli olması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bunun üzerine Zonguldakspor yönetimi ise bu maç öncesinde "Kocaelispor mazisi temiz bir kulüp, sahaya çıkıp Kocaelispor gibi oynayacaktır" açıklamasının ardından Gümüşhanespor "Zonguldakspor yönetimi algı yapıyor" yorumları yapmıştı.

Ligin son haftasında Zonguldakspor deplasmanda Afyon'u yenerek bileğinin hakkı ile kazandığı galibiyetle ligde kaldı. Gümüşhanespor ise Kocaelispor'a 5-0 yenilerek küme düştü.

Maçın ardından Gümüşhane doğumlu olan Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun'un Gümüşhane'de yaşayan akrabalarına saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi.

Kocaelispor Hodri Meydan taraftar grubu ise sert bir açıklama yaparak Başkan Engin Koyun'un Gümüşhane'de akrabalarına yönelik yapılan fiili saldırılara sert tepki göstererek açıklama yaptı:

İŞTE HODRİ MEYDAN TARAFTAR GRUBU'NUN AÇIKLAMASI

Yapılan açıklama şöyle: "Cumartesi günü takımımızın oynamış olduğu Gümüşhanespor maçından sonra kulüp başkanımız Sayın Engin Koyun'a sosyal medya üzerinden ve diğer mecralardan, maç sonrasında küfürlerde ve tehditlerde bulunulmaya başlandığını, hatta başkanımızın Gümüşhane'de yaşayan akrabalarına fiziki olarak saldırılarda bulunulduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Sosyal medya üzerinden camiamıza, başkanımıza ve başkanımızın konu ile alakası olmayan akrabalarına ileri geri konuşarak zarar vermeye kalkışan bu şeref yoksunu, hadsiz, kansız, çapsız, karaktersiz ve korkak kişilerin problemlerini çözüme kavuşturmak adına kendilerinden, internet mecralarında yazı yazarak değil, bizzat karşımıza çıkarak hareket etmelerini bekliyoruz.

Bundan sonraki süreçte; camiamıza, başkanımıza ve başkanımızın konu ile hiç bir alakası olmayıp Gümüşhane'de yaşayan akrabalarına hakaret edip, maddi ve manevi zarar vermeye kalkışan o 'sosyal medya delikanlılarını' en kısa sürede şehrimizde ve fiilen karşımızda görmek istiyoruz."