Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor'da Kulüp Başkanı Deniz Atmaca önceki akşam yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi.

"SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE BAŞKANLIĞI BIRAKMAK İSTİYORUM"

Çaycumaspor Kulüp Başkanı Deniz Atmaca başkanlığında yapılan toplantıya 25 yönetim kurulu üyesinden 10 kişi katılırken diğer yöneticiler ise işlerinin yoğunluğu ve müsait olmamaları nedeniyle katılamadıkları öğrenildi.

Kulüp Başkanı Deniz Atmaca Pusula'ya yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Yapmış olduğumuz toplantıya yaklaşık 10 üyemiz katıldı. Babamın rahatsızlığı nedeniyle kulüp başkanlığını bırakmak istediğimi kendileriyle paylaştım, istifamı sundum. Yöneticilerimize kulüp başkanını içimizden seçebileceğimizi söyledim. Ancak biz yönetim olarak 25 kişiyiz. Diğer 15 yönetimci arkadaşımın da görüşlerini alarak net bir karar vereceğiz. Ancak ben sağlık sorunları nedeniyle başkanlığı bırakmak istiyorum. Her şeyin hayırlısı olsun. Duruma göre kongre kararı alacağız, kulübün önünü açacağız, istifa kabul olmazsa da yine elimizden geleni yapmaya devam ederiz. Ancak ben kararlıyım" dedi.

Çaycumaspor Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki süreçte gelişmelerle ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.