TFF 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü kongre öncesinde başkanlık konusunda belirsizlikler sürüyor. Mevcut Kulüp Başkanı Salih Demir "Başkanlık'ta gözüm yok. Ben 30 yıldır TSO Başkanlığı ve sonrasında Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanlığı yaptım. Heyecanlı ve istekli isim çıkması halinde o ismin çevresinde birleşeceğiz, destek vereceğiz" açıklaması yapmıştı.

Son günlerde Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanlığı için takımın Asbaşkanı Sabit Danış'ın ismi geçiyor. Romanya'da yaşayan ve iş hayatını sürdüren Sabit Danış'ın başkanlığını destekleyen Salih Demir 3 Haziran tarihinde Sabit Danış'ın Türkiye'ye dönmesinin ardından bir görüşme gerçekleştirecek ve son karar verilecek.

"BAŞKAN OLURSAM TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ŞENOL DEMİR OLACAK"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Sabit Danış'ın başkanlığı kabul etmeme ihtimaline karşı, "Eğer 5 Haziran tarihinde kongrede başka başkan adayı çıkmaz, ben başkan olursam takımın Teknik Direktörü Şenol Demir olacak. Şenol hocamız Zonguldak çocuğu, takımı ve camiayı bilen, takımı şampiyon yapmış, çok iyi bir teknik direktör. Her şey Zonguldak Kömürspor'un daha iyi yerlere gelmesi için..." dedi.