TFF 2. Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 2022-2023 futbol sezonuna yeni başkan ve yeni umutlarla girmeye hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli ekipte 7 yıl kulüp başkanlığı yaptığı süre içinde Süleyman Caner 2 şampiyonluk yaşarken, 2021-2022 futbol sezonu itibarıyla başkanlığa nokta koydu. Görevi devralan Salih Demir 1 yıl kulüp başkanlığı yaparak, bayrağı yönetiminde yer alan Asbaşkan Sabit Danış'a devretti. 5 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulda Kulüp Başkanlığına seçilen Sabit Danış görev dağılımının ardından ilk iş olarak Teknik Direktör Şenol Demir ile anlaşmak oldu.

İÇ TRANSFERDE İMZALAR HAFTAYA KALDI

Demir'i takımın başına getiren Başkan Sabit Danış, transfer komitesi ve Şenol Demir'in raporu doğrultusunda öncelikli iş olarak iç transfer sorununu çözüme kavuşturmak oldu. Danış ve transfer komitesi iç transferde Aykut Emre Yakut, Hüseyin Yılmaz, Ercüment Eray Ataklı, Fatih Bektaş, Hakan Çevik, Selim Şahin, Oğuzhan Matur, Egemen Yallı ve Embiya Ayyıldız ile ilk görüşmeler gerçekleştirildi. İç transferde futbolculara peşinat verecek olan yönetim imzaları hataya erteledi. Transferde sorun çıkaran futbolcuların üzerinde durulmayacak.

DIŞ TRANSFER İÇİN BÜTÇE OLUŞTURULUYOR

Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yönetimi Şenol Demir'in raporu doğrultusunda dış transfere de büyük önem veriyor. Mevcut kadroya yapılacak etkili dış transferler yeni sezonda takamın hedefini belirleyecek. Dış transferle kulübün elinin güçlü olabilmesi için ise bütçe oluşturuluyor.

SABİT DANIŞ VE ERİM BERBEROĞLU İSTANBUL'DA

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış ve Genel Kaptan Erim Berberoğlu iç ve dış transfer için bütçe oluşturmak için büyük bir çaba gösteriyor. İstanbul'a giden Başkan Sabit Danış ve Genel Kaptan Erim Berberoğlu İstanbul'da yakın çevresi ile bir takım görüşmeler yapıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren iç ve dış transferde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.