Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Kozlu Belediyespor'da yönetim kongre kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Zonguldak Deplasmnlı Amatör Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren yeşil-beyazlı ekip yaşadığı şampiyonluğun ardından BAL'a çıktı.

Kozlu Belediysepor 2'nci Başkanı Deniz Yayalar ilk iş olarak Teknik Direktör Harun Aydoslu ile anlaşmaya vardı. Yayalar, Aydoslu'nun raporu doğrultusunda iç ve dış transfere hızlı girerek takımın iskeletini oluşturdu.

FORVET VE KANAT TRANSFERLERİ YAPILACAK
Kozlu Belediyespor 2'nci Başkanı Deniz Yayalar "Takımın iskeleteni oluşturduk. Ancak forvet ve kanatlarda eksiklerimiz var. Bu eksikleri de en kısa sürede tamamlayacağız. Görüştüğümüz futbolcular var. Bu transferler bitmeden açıklamak istemiyoruz" dedi.

DENİZ YAYALAR: "DAHA GÜÇLÜ YÖNETİM İÇİN KONGRE KARARI ALDIK"
Yayalar, Bölgesel Amatör Lig'de maliyetlerin çok yüksek olduğunu belirterek yönetimi güçlendirmek için olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi: "Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir sezon geçirdik, BAL'a çıktık. Ancak BAL'ın maliyetleri çok yüksek. Daha güçlü bir yönetim oluşturabilmek ve maliyetleri karşılayabilmek adına olağanüstü kongre kararı aldık. 4 Ağustos 2022 tarihinde Kulüp lokalimizde kongre gerçekleştireceğiz. Çoğunluk sağlanmazsa kongremizi 11 Ağustos'ta yapacağız. Maddi manevi çok daha güçlü bir yönetim oluşturarak Kozlu Belediyespor'u daha iyi yerlere getireceğiz. Kongremiz kulübümüze hayırlı olsun" dedi.