Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kilimli Sahil Yolu'nda yaşanan sorun nedeniyle açıklama yaptı.

Altun, kaldırım ve betonun zarar gördüğünü belirterek, asfaltta bir sorun olmadığını açıkladı.

Kamil Altun'un açıklaması şöyle:

"Önceki gün ilimizde yaşanan doğal afet sayılabilecek bir durumdan nemalanmak isteyen bir grubun Zonguldak'ımıza Kilimli'mize büyük katkı sunacak sahil yolumuzun maalesef hiç hak etmediği şekilde karalanmak istendiğine şahit olmaktayız.

Nasıl 15 Temmuz'da darbe girişimi olduğunda sevinen, İlimize her yapılan güzel hizmette üzülen, yaşanan olumsuz durumda sevinç yaşayan bu güruha sesleniyor ve onlara tekrar üzülecekleri bir haber vermek istiyorum! Bu aynı zamanda gerçek vatan, millet, Zonguldak Kilimli sevdalılarına da mutlu olacakları bir haberdir!

Evet görüntülere ilk bakıldığında kötü bir manzara ile karşılaşılsa da daha tam anlamıyla TAMAMLANMAMIŞ tahkimatta kısmi bir zarar ve kaldırım betonlarında hasar vardır. Ancak kesinlikle Bsk olarak tabir ettiğimiz araçlarımızın kullanacağı asfalt yolunuzda herhangi bir zarar yoktur. Yüklenici firma gerekli çalışmaları başlatmıştır ve devam edecektir. Şu unutulmamalıdır ki asla vatandaşın bir lirası heba edilmemiştir. Şayet böyle bir durum söz konusu olursa bu zarar yüklenici firma tarafından misli ile karşılanacaktır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ülkemizde ve ilimiz tarihinde benzeri görülmemiş projelerde olduğu gibi sahil yolumuzda da ilçemizin kaderini değiştirecek, yayaların ve sürücülerin en rahat, en güvenilir şekilde kullanabileceği bu projemizi de tamamlayacaktır.

Şu asla unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde çok güçlüdür. İlimizin ve ilçemizin dönüm noktası olacak bu proje ,en kaliteli şekilde bitirilip vatandaşımızın hizmetine açılacaktır.

Şunu da belirteyim ki olumlu eleştirilerin hepsini de gereken şekilde dikkatimize alınmıştır.

İlçemizde yapılan çalışmalara, kaderini değiştirdiğimiz projelere gölge düşürmek isteyenlere; siz rahatsız oldukça bizim kararlığımız, inancımız, inadımız daha da artmaktadır!

Kilimli'de ve Zonguldak'ta ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAKTIR!!"