Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış beraberinde Genel Sekreter Vahdettin Velioğlu, Mali İşlerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Adil Dilaver ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ile birlikte Dedeman Otel'de spor medyası ile bir araya geldi.

Yönetim olarak yeni sezon öncesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sabit Danış dış transferde en az 10 futbolcuyu renklerine bağlayacaklarını söyledi. Başkan Danış ayrıca mevcut kulüp binasının durumunun iyi olmadığını, futbolcuların yeni sezonda DSİ misafirhanesinde kalacağını, bu konuda Vali Mustafa Tutulmaz'ın desteğini aldıklarını söyledi.

15 GÜNLÜK İSTANBUL ZİYARETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

İstanbul'da yakın çevresi ile görüşmeler yapan Başkan Sabit Danış, "Şehir dışında daha çok siyasi görüşmeler yaptık, olumlu cevaplar aldık. Zonguldak'a döndüğümüzde de Valimizle toplantı yaptık. Valimize çok teşekkür ediyoruz, Zonguldakspor'umuz için çok ilgi ve alakalı. Bizzat kendisi gereken yerleri arayarak gereken randevuları da aldı. Yakın zamanda çok güzel haberler alacağız" dedi

EN AZ 10 FUTBOLCU TRANSFER EDİLECEK

Başkan Sabit Danış, "Geçen senenin maliyetleri ile bu senenin maliyetleri arasında üç misli fark var. Bu hafta iç transferlerde anlaşmalarımızı tamamlayıp dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Dış transferde bir havuz yaptık. Hocamızın ve teknik heyetimizin kararlaştıracağı futbolcular arasında değerlendirme yapıp karara varacağız. 10'a yakın dış transferimiz olacak" dedi.

BAŞARI İÇİN HAMLELER YAPILACAK

Danış başarı için hamleler yapacaklarını belirterek şunları söyledi: "Zonguldak Kömürspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Play-Off için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Şehirde herkeste bir heyecan var, beklenti var. Herkesin elini taşın altına koyacağını düşünüyorum"

"NEJDET TISKAOĞLU DIŞARIDAN DESTEK VERECEK"

Başkan Sabit Danış, "ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile görüştük. Kendisi de bize maddi olarak destek vereceğini açıkladı. Zonguldak Kömürspor'a verdiği desteklerden ötürü Nejdet Tıskaoğlu'na teşekkür ediyoruz. Zonguldak Kömürspor hepimizin! Zonguldak'ın bir kömürü var bir de Zonguldak Kömürspor'u var, başka da hiçbir şeyi yok. Ayrım yapmak istemiyoruz. Bizim için herkes Zonguldak Kömürspor'lu olsun" dedi.