TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve Teknik Patron Şenol Demir ise son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak büyük bir çıkış yakalayan Zonguldak Kömürspor ligin 9'ncu haftasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'u konuk etti.

Karşılaşmada Emre Kara ve Ali Osman'ın cezaları nedeniyle oynayamazken, sakatlıkları geçen Fatih Bektaş ve Selim yedek başladı. Maçın ilk 15-20 dakikası karşılıklı ataklar şeklinde geçerken Zonguldak Kömürspor 32'nci dakikasında Behlül'ün ayağından yediği golle 1-0 yenik duruma düştü. 44'ncü dakikada Şerif Şanlıurfaspor'u 2-0 önce geçirirken ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda beraberlik umutları ile sahaya çıkan Zonguldak Kömürspor 56'ncı Can Erdem'in attığı kafa golü ile 3-2 yenik duruma düştü. Bu dakikada maçın Hakemi Adem Cinek Zonguldak Kömürsporlu futbolcuya yapılan faulü vermezken, atak golle sonuçlanması taraftarın, teknik heyet ve futbolcuların büyük tepkisini çekti.

Zonguldak Kömürspor 79'ncu dakikada Tuğrul Başkan ile 3-1'i buldu, 85'nci dakikada ise Hakan Çevik ile 3-2'li buldu. Baskısını artıran Zonguldak Kömürspor 90+3'üncü dakikada ise kalesinde 4'üncü golü görüntü umutlarını yitirdi.

MAÇIN HAKEMİNE BÜYÜK TEPKİ

Ordu bölgesi hakemi Adem Cinek 90 dakika boyunca Zonguldak Kömürspor aleyhine çaldığı ve çalmadığı düdüklerde maçın kaderi ile oynadı.

MAÇIN KRİTİK DAKİKALARI

9' Zonguldak Kömürspor'da Aykut Emre sol çaprazdan topla ceza sahasına girdi. Kaleyi görür görmez sert şut çıkardı. Kaleci topu direk dibinden kornere tokatladı.

12' Zonguldak Kömürspor'da Aykut Emre'nin korner vuruşunda Hakan sol ayağı ile gelişine vurdu, top direkten döndü. Dönen tupu yine Hakan tamamladı. Top savunmaya çarptı.

17' Şanlıurfaspor'dan Muhammet Enes Durmuş ceza sahası içinde yerden sert şut çıkardı. Uzak köşeye giden topu kaleci Sinan uzanarak parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

23' Zonguldak Kömürspor'da Ercüment sağ kanattan ceza sahası içine girdi. Yerden sert şut çıkardı. Savunma yerden kayarak topun kaleye gitmesini önledi.

26' Şanlıurfaspor'da Muhammet Samet'in yerden vuruşunda Sinan uzanarak topu çeldi. dönen topu Muhammet Enes tamamladi. Sinan ikinci hamlesiyle topa sahip oldu.

32' Caner'in ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Behlül, yerden uzak köşeye bıraktı. Sinan uzandı ama müdahale edemedi. Şanlıurfaspor, 1-0 öne geçti.

44' Şanlıurfaspor'da Şerif sağdan içeri girdi, yerden sert şutuyla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu. Misafir ekip farkı ikiye çıkardı 0-2

56' Şanlıurfaspor'da Muhammet Enes'in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada, Can Erdem topu ayak içiyle ağlara gönderdi. Şanlıurfaspor farkı 3'e çıkardı.

79' Zonguldak Kömürspor'da Tuğrul Başkan, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı.

85' Zonguldak Kömürspor'da Hakan Çevik, attığı muhteşem kafa golüyle skoru 3-2'ye taşıdı.

90+3' Şanlıurfaspor Çağlar'ın attığı frikik golü ile takımınını 4-2 öne geçirdi. (Haber: Ender Yüksel)