Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç. Dr. Özcan Pişkin'in zorunlu hizmetini Zonguldak'ta tamamladığı ve Doçent ünvanını da BEÜ'de aldığı ortaya çıktı

Doç. Dr. Özcan Pişkin Kimdir?
14 Haziran 1974 tarihinde Şanlıurfa'da doğan Dr. Özcan PİŞKİN, ilk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi. Mezun olduktan sonra Nevşehir Kaymaklı Sağlık Ocağında pratisyen hekim ve Nevşehir İl Ambulans Servisi Başhekimi olarak 4 yıl hizmet etti. 2005 yılında İstanbul Haydarpaşa Numune EAH'de Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğinde uzmanlık eğitimine başlamış ve 2009 yılında uzmanlığını almıştır. 2010-12 yılları arasında sırasıyla Zonguldak Devlet Hastanesi ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde 2012 yılında Yardımcı Doçent olarak atanan Dr. Pişkin 2018 yılında Doçent ünvanını aldı.
2013 yılında ABD Houston The Methodist Hospital'da gözlemci olarak çalışmıştır. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve 2017 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Klinik Ultrasound kullanımı eğitimi aldı.
2017 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Deney Hayvanları Merkez Müdür Yardımcısı görevine atanmış ve halen bu görevini sürdürüyor. 2018-21 yılları arasında Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Pişkin'in ulusal ve uluslararası ve dergilerde çok sayıda yayını bulunuyor.
Dr. Pişkin evli ve 2 çocuk babası.

bashekim-degisti-ozdolapin-yerine-piskin-geldi
Başhekim değişti: Özdolap'ın yerine Pişkin geldi