17-24 Mayıs 2021 tarihinde Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Veteranlar Futbol Şampiyonası büyük heyecana sahne oluyor. Zonguldak'ı Çaycuma Veteranlar Futbol takımı temsil ederken komşu takım Bartın'dan da Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol takımı şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bartın Şehit Uğur Akyel Veteranlar Futbol takımında Zonguldakspor'un eski takım kaptanlarından Şenol Kaynak ve Zonguldak Amatör futbolunun tecrübeli ve yetenekli futbolcusu Emre Baykal da forma giyiyor.

Bartın Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol takımı iki maç oynarken 4 puan topladı. Zonguldaklı Şenol Kaypak ve Emre Baykal'ın oynadıkları etkili futbol Bartın temsilcisini başarıya taşıyor.

İlk maçta İstanbul Dudullu Veteranlar ile oynayan Bartın Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı. İkinci maçını bugün oynayan Bartın Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol takımı Artvin Bocka Veteran ile karşılaştı. 90 dakika rakibi karşısında etkili oynayan Bartın Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol takımın golleri Emre Baykay (3) ve Şenol Kaypak'tan geldi.

Bartın Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol takımı gruptaki son maçını 14.00'da Antalya'ta Manisa Veteranlar Futbol takımı ile oynayacak

Bartın Şehit Uğur Akyel Veteran Futbol takımını Zonguldaklı futbolcular Emre Baykal ve Şenol Kaypak taşıyor. İki futbolcuyu da takım içinde yöneticiler ve takım arkadaşları el üstünde tutuyor.