Bakanlıktan müdürlere rotasyon: Görev yerleri değişti

Gençlik ve Spor İl Müdürlerinin görev yerleri değişti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun kararıyla Türkiye genelinde bir çok Gençlik ve Spor İl Müdürü rotasyona uğradı, görev yerleri değiştirildi.

Nisan ayı içinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yalova, İzmir, Düzce, Rize, Erzurum, Aksaray, Kırklareli, Sinop, Kayseri, Ardahan, İzmir ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlerinin il müdürleri başka illere görevlendirilmişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bayram sürprizi yaparak bazı illerde görev yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlerinin yerlerini değiştirdi.

Buna göre Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara merkeze, merkezde bulunan Mustafa Loğoğlu Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Emralluh Güler Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Afyon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandı.

HAKAN YÜKSEL YERİNDE KALDI

5 yıldır Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Hakan Yüksel'in Zonguldak'taki görevine devam etmesi yönünde karar çıktı.