Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir, Zonguldak Valiliği, Ak Parti Teşkilatı ardından son olarak MHP teşkilatını ziyaret etti.

Bakan Pakdemir'i parti binası önünde MHP İl Başkanı Varol Demir Köse, MHP İlçe Bakanı Süleyman Erbay ve partililer karşıladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekri Pakdemirli, parti binasında yaptığı konuşmasında, "MHP teşkilatını hiç bir zaman ayırmadım. Cumhur ittifakının desteği var. Gerçekten zor bir coğrafyadayız. Bize karşı ayaklar bu işin bekasını yürütülmesi gerektiği 1000 yıldır hüküm süren ders niteliğindedir. Bunların adı bazen askeri savaş olabiliyor. Bazen ekonomik saldırı olabiliyor. Bizim burada bir beraber olmamız gerekiyor. Ülkemizin 21.yüzyılda daha güzel bir refah olacağını düşünüyorum. Maalesef Cumhur ittifakın dışındaki paketler Cumhurbaşkanımızın tökezlemesini bekliyorlar. Türkiye'de dövizde artar dövizde düşer. Artık bugün itibariyle döviz hareketliliğinden kurtulmuş durumdayız. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Vatandaşımızın halkımızın refahını arttırmamız gerek. Burada dövizdeki dalgalanmalar piyasa oyuncuları bunları dikkate alarak dikkat edeceklerdir. Bundan sonrası gıda fiyatları başta olmak üzere belli miktarda düşüşü gözlüyor olmamız gerek. Çiftimizin her zaman yanındayız. Şunuda ifade etmek zorundayım çiftmiş hasat zamanında gerekli parayı alacak. 2022 yılın çiftimiz daha çok para kazanıyor olacak. Biz yağmur yağdıkça seviniyoruz" dedi.