2019-2020 futbol sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'e damga vuran Kilimli Belediyespor adım adım şampiyonluğa koşuyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Gelikspor'a kaptırarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kilimli Belediyespor'da Kulüp Başkanı Musa Bahadır şampiyonluğa kafasına koydu ve sezon başında kolları sıvadı. Ligin ilk 5 haftasında istediği sonuçları alamayan sarı-siyahlı ekip takımın başına "Zonguldak'ın Fatih Terim'i" olarak bakılan Serkan Bankoğlu7nu göreve getiren Kulüp Başkanı Musa Bahadır geride kalan 19 hafta sonunda ne denli doğru karar verdiğini spor camiasına da göstermiş oldu.

Kilimli Belediyespor elde ettiği başarılarla ulusal basına bile konu oldu. Özellikle Ligin 6'ncı haftasında takımın başına gelen antrenör Serkan Bankoğlu tecrübesi ile oynadığı 14 maçın tamamını kazanmayı başardı, spor kamuoyunda taraflı tarafsız herkesin alkışını aldı.

MUSA BAHADIR HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADI
Maddi manevi Kilimli Belediyespor'a büyük güç katan Kulüp Başkanı Musa Bahadır, yaşanan ekonomik krize rağmen gerek teknik heyetin, gerekse futbolcuların hiçbir dediğini iki etmedi, takımın başarıya kenetlenmesini sağladı. Zonguldakspor'da da geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan başaralı işadamı Musa Bahadır, işindeki başarısını spor alanına da taşıdı.

KİLİMLİ GÖZÜNÜ BAL'A DİKTİ
Kulüp Başkanı Musa Bahadır'ın en büyük hayali Kilimli Belediyespor'u Bölgesel Amatör Lige çıkarmak, ardından profesyonel lige adım atmak. Kilimli halkına böylesine önemli bir başarıyı hediye etmek isteyen Musa Bahadır takımı hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. İdmanlarda bile takımın yanında olan Bahadır ilk olarak Süper Amatör Lig şampiyonluğu, ardından play-out maçını iple çekiyor.

BANKOĞLU DEVREK'İ BAL'A ÇIKARMIŞTI
Başarılı antrenör Serkan Bankoğlu 3 sezon önce Devrek Belediyespor'u şampiyon yaparak tarihinde ilk kez kırmızı-beyazlı ekibe öylesine önemli bir başarı elde etmesini sağlamıştı. Devrek Belediyespor Serkan Bankoğlu'na duacı.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA GÜVENİYOR
Kulüp Başkanı Musa Bahadır beraberindeki yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte antrenör Serkan Bankoğlu ve futbolculara sonsuz güveniyor, onları yalnız bırakmıyor.

AKINSPOR MAÇINI HÜKMEN KAZANACAKLAR
Kilimli Belediyespor hafta sonu oynaması gereken rakibi Akınspor'un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı hükmen 3-0 galip kapatacak, 53 puana çıkacak. Ligin geri kalan maçlarında ise Çaydeğirmeni Belediyespor ile deplasmanda son maçta ise sahasında Gelikspor'u konuk edecek.

Kilimli Belediyespor en yakın rakibi geçtiğimiz sezonun şampiyonu Gelikspor'un 5 puan önünde liderlik koltuğunda yeralıyor. Sarı-siyahlı ekip rakip kaleleri 55 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü.