Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Akınspor 2022-2023 futbol sezonu öncesinde güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk hedefliyor. Akınspor Onursal Başkan Akın Katı, Kulüp Başkanı Reşat Pala ve yönetim kurulu üyeleri Antrenör İsmail Yalçın'ın raporu doğrultusunda şampiyon kadroyu hazırlıyor.

Hafta sonu kadrosuna 5 kaliteli transfer yapan Akınspor yönetimi 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Kırmızı-beyazlı ekip Yenimahallespor'dan orta saha oyuncusu Oğuz Yalçın, daha önce BAL'da Ereğli Belediyespor forması giyen Gökhan Kuloğlu ve yılların tecrübeli Yenimahallespor'dan stoper Ahmet Olgun'u transfer ederek resmi imzaları attırdı, gücüne güç kattı.

BABA OĞUL AYNI TAKIMDA BULUŞTU

Zonguldak ve Ereğli'nin yetiştirdiği başarılı teknik adamlardan birisi olan tecrübeli antrenör İsmail Yalçın ve Ereğli Belediyespor alt yapısından yetişerek çeşitli kulüplerde futbol oynayan beyefendi kişiliği ile ön plana çıkan Oğuz Yalçın aynı takımda buluştu. Baba İsmail Yalçın ve Oğul Oğuz Yalçın'ın aynı takımda buluşması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

YILLAR ÖNCE EREĞLİ BELEDİYSEPOR'DA BİRLİKTE ÇALIŞTILAR
Baba İsmail Yalçın ve oğlu Oğuz Yalçın yıllar önce de Ereğli Belediyespor'da birlikte çalışma fırsatı bulmuştu.

İSMAİL YALÇIN KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMIYOR
Tecrübeli Teknik Adam İsmail Yalçın bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda formayı hakedene vererek adaleti ile ön plana çıkan bir antrenör olarak biliyor. Yeni sezonda Akınspor çatısı altında birlikte şampiyonluk mücadelesi verecek olan oğlu Oğuz Yalçın'ın da forma kapabilmesi için çok çalışıp forması adaletli şekilde haketmesi gerekecek.