-ÖZEL İÇERİK-

Silahlı saldırgan S.C.'nin, eşiyle birlikte olduğu iddiasıyla S.G.'yi AVM otoparkına görüşmeye çağırdığı, aralarında çıkan tartışma sonucu yanında getirdiği silahla kalçasından vurduğu öğrenildi.

Zonguldak'ta Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan AVM otoparkında meydana gelen silahlı saldırı sonucunda S.G isimli bir kişi kalçasından yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay dün öğlen saatlerinde Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Esas 67 Burda AVM otoparkında meydana geldi. İddiaya göre S.C. adlı kişi S.G isimli bir kişi ile AVM otoparkında tartışmaya başladı.
Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.C., S.G.'ye ateş açtı. Kurşunların biri S.G isimli kişinin kalçasına isabet etti.
Aracıyla 5 km kaçıp yardım istedi
Kalçasından yaralanan S.G isimli aracıyla olay yerinden kaçarak Terakki Mahallesi'ne kadar geldi. Yaklaşık 5 km kadar aracıyla kaçan adam, vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri S.G.'ye ilk müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Polis saldırganı bulmak için AVM otoparkında ki kamerayı incelemeye aldı. Boş kovanları inceleyen ekipler olay yeri ve çevresinde delil topladı. Polisin S.C. adlı zanlıyı yakalama çalışmaları sürüyor.
Olayın nedeni ortaya çıktı
Silahlı saldırgan S.C.'nin, eşiyle birlikte olduğu iddiasıyla S.G.'yi görüşmeye çağırdığı aralarında çıkan tartışma sonucu yanında getirdiği silahla kalçasından vurduğu ortaya çıktı.
Pusula'ya gelen bir yorumda "Adamın karısına göz koyarsan g[*]tünü keserler" denilerek olayın kadın yüzünden gerçekleştiği ortaya çıktı. Yaralı şahsın da bu yönde ifade verdiği belirtiliyor.