Ereğli Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende Ereğli Bahçelievler İlkokulu öğrencileri, izleyicileri büyülediler. Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinden Oğuzhan İpek ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği öğrencilerinden İrem İnan'ın Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirmeleriyle başlayan, ana sınıflarının gösterileri ile devam eden etkinlik izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Devamında Kdz. Ereğli Bahçelievler İlkokulu Halk Oyunları Ekibinin performansı büyük beğeni toplarken Okul Müdürü Ali Demirbay ve Müdür Yardımcıları A. Kerim Kayacı ile Şeyda Arslan, bu etkinliğe ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Koro ve dans gösterileriyle renkli anlara sahne olan etkinlikte minikler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Gösterilerin devamında düzenlenen mini konser ve Kızılay Gönüllüsü olan üniversitemiz öğrencilerinin yüz boyama etkinlikleriyle doyasıya eğlenen minikler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Program 23 Nisan Şenliği Okul Müdürü Ali Demirbay'ın etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz'a, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bayram Gökbulut, Doç. Dr. Şaban Çelikoğlu'na, akademisyenlere, programda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.