23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Çaycuma'da Kaymakam Muharrem Coşgun'un koltuğuna İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Mehmet Akif oturdu. Mehmet Akif Göveç 23 Nisan Kaymakamı olarak çocuklar adına konuşmasını gerçekleştirdi. Kaymakam Muharrem Coşgun'dan okul ve çevre ile ilgili isteklerde bulundu.

Ziyarete Okul Müdürü İhsan Günay, Türkçe öğretmeni Neslihan Düzlü ve öğrencilerimizden Tuğra Adem İnam ile Ecrin Zehra Tekinalp katıldı.

'Atamızın sayesinde jandarma komutanı olarak otuyorum'

Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Samet Tonga'nın koltuğuna ise Velioğlu İlk Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ecrin Verimli oturdu.

Atütürk'ün sayesinde koltuğa oturabildikğini söyleyen Verimli; "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yılı günü biz çocuklara armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi saygı ve minnetle anıyorum. Atamızın sayesinde bugün burada Jandarma Komutanı olarak oturmaktayım.

Biz bugünün küçükleri yarının büyükleriyiz. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Şimdi ben jandarma komutanı olarak birimlerimize görev vermek istiyorum. Jandarma komutanlığı olarak halkımızın can ve mal güvenliğini koruyunuz. Toplumda her türlü güvenliği sağlayınız. Toplumda suç işlenmesini ve kamu düzenini sağlamak için gerekli önlemleri alınız. Güven içinde yaşamımızı sağlayan siz komutanlarımıza ve askerlerimize Türk halkı olarak teşekkür ediyoruz"dedi.

Ecrin Verim'e Okul Müdürü Emel Kaya, öğretmenleri Nermin Uslubaş ve arkadaşları Nurettin Emir Gedikli ve Berra Muslu'da eşlik etti. İlçe Jandarma Komutanı Samet Tonga'da tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Atatürk İlkokulu öğrencileri Gülcan Baş, Ecrin Suden Taşkın, Elis Bayar, İnci Ayşe Topbaş ve Nida Nur Koçoğlu sınıf öğretmenleri Hülya Çelik ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın makamına Gülcan Baş oturdu.

Özel Ay Işığı Koleji İlkokulu öğrencileri Beren Çiçen, Çınar Gezer ve Burcu Elif Hamamcı öğretmenleri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'ın makamına Beren Çiçen oturdu.

75.Yıl İlkokulu öğrencileri Asya İkra Baltutar, Asrın Alim Gümüşok ve Azra Gümüşok sınıf öğretmenleri Cemil Akyazı ile birlikte Çaycuma Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen'in makamına Asya İkra Baltutar oturdu.