ÇAycuma Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen'i ziyaret ederek Muhtarlar Günü'nü kutladı.
Dernek Başkanı Ela Mantarlı Kurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen'in nezdinde tüm köy ve mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü'nü kutladıklarını söyleyerek,"Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen'in nezdinde tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyoruz. Halkımıza sunulan kamu hizmetlerinin yerinde ve zamanında; etkin, eksiksiz, aksamadan, uyum ve işbirliği içerisinde ulaştırılmasına, yürütülmesine özen gösteren tüm köy ve mahalle muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. Global sağlık sorunu nedeniyle ülkemiz de zor bir süreçten geçti. Özellikle pandemi döneminde sağlık çalışanlarının yanında çeşitli meslek gruplarında çalışan işçi ve emekçi çalışanlarımız bu sürece destek olarak vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda sağlık çalışanları kadar yüksek risk altında bu sürece destek oldu. Biz öğrendik ki Çaycuma'daki köy ve mahalle muhtarları (116-117 sanırım) bu dönemde görev alanları içerisinde olan yerleşim yerlerindeki 65 yaş üstü vatandaşlara her anlamda yardımcı olmuş. Bu anlamda görevli çalışanların yükünü hafifletmiş. Bu büyük bir fedakarlık ve yardımlaşma örneği...Bizler sizleri ve tüm muhtarlarımızı bu fedakar davranışlarından dolayı da ayrıca tebrikk ederiz" diye konuştu.
Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ise, "Sizlere bu nazik davranışınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Bizler görevlerimizi yerine getirebilmek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm bulabilmek için buradayız. Pandemi döneminde yaptığımız çalışmaların sizler tarafından dile getirilmesi bizleri mutlu etti. Güzel bir çalışma örneği gösterdik. Kaymakamlıktaki vefa destek ekibinde gönüllü görevli olduk. Çaycuma Belediyesi'nin de bu süreçte desteğini çok gördük. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalıştık" dedi.
Dernek Başkanı Kurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen'e ve Şehler Köyü Muhtarı Fahri Alagöz'e, "Sizlere Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdığı, Kuvay-i Milliye ve cumhuriyet tarihi açısından önemli bir tarihsel kaynak olan "Nutuk"u hediye ederek, gününüzü tekrar kutluyoruz" diye konuştu.