Zafer Partisi'nin 6'lı masadan çok daha etkin bir şekilde Türk siyasetinin gündemini belirleyebildiğine dikkat çeken Oğuzhan Turhan,, "Atatürk yaşasaydı Zafer partisini desteklerdi" şeklinde iddialı bir söz sarf etti

Turhan, şunları söyledi:

"Çok Değerli Zonguldaklılar, Zafer Partisi kurulduğu günden bu yana düzen partisi olarak nitelendirdiği gerek saray rejimine gerek ise sarı muhalefete yani ak millet ittifakındaki partilere yönelik eleştirilerimizi siyasetin gündeminde tutuyor. Tabi bize hem iktidarı, hem sarı muhalefeti eleştirdiğimiz için neden muhalefeti eleştiriyorsunuz diyenler oluyor. Bizde diyoruz ki bunlar muhalefet değil, bunlar sarı muhalefet! Çünkü Türk halkının gerçek taleplerini gündeme getirmiyorlar, bunlar sarı muhalefet oldukları için Erdoğan gibi Türkiye'yi bir felakete sürüklemiş olan siyasi partinin lideri hala anketlerde birinci görünebiliyor. Bakın, Zafer Partisi kurulalı daha 9-10 ay olmasına rağmen yapmış olduğu etkili muhalefet ile 6'lı masadan çok daha etkin bir şekilde Türk siyasetinin gündemini belirleyebiliyor.
Demek ki, gerçek muhalefetin halkın gerçek taleplerinin gündeme taşınması noktasında kaç milletvekilinizin olduğunun, kaç televizyonunuzun olduğunun, kaç gazetecinizin olduğunun bir önemi yok. Türkiye'de kamuoyunu ve milletin vicdanını temsil ettiğiniz zaman gündemi belirleyebiliyorsunuz.
Ancak bugün Zafer Partisi'ne yönelik, muhalefeti neden eleştiriyorsunuz diye biraz da sarı muhalefet partilerinin yönlendirmesi ile onların etkisinde kalarak bize soru soran çok değerli Zonguldaklılara hitap etmek istiyorum.
Buradan bütün vatanseverlere ve Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerine sesleniyoruz. Değerli Zonguldaklı siyasetçi ve seçmenler, Atatürk'ün yaşasaydı destekleyeceği Zafer partisine sizi bekliyoruz.
Gelin, 1921 anayasasına imza atan, 1924 Anayasasını dar ve kısıtlayıcı olarak görenlere değil, 1924 anayasasında vurgulanan milli ve üniter devleti tavizsiz savunan Zafer Partisinde birlikte mücadele edelim. Gelin, ikiz yasaları kabul edip uygulayacağını söyleyenlere değil, Ne mutlu Türküm diyenlerin bulunduğu Zafer Partisinde birlikte mücadele edelim.
Zafer'e giden yola siz de destek olun, siz de Zaferi kazanacakların yanında yer alın ve birlikte mücadele edelim! Bu çağrımız Cumhuriyet'in kuruluş esaslarına, Atatürk'e ve istiklal harbine bağlı olan bütün yurttaşlarımıza yapılmış bir çağrıdır. Saygılarımla"