Nazilli Belediyespordeplasmanında 90 dakika boyunca oyuncularının aslanlar gibi oynadığını belirten Teknik Direktör Şenol Demir, galibiyet serisinin devam edeceğini söyledi. Berkan Akdeniz’in yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten Demir, İstanbulspor maçında taraftarın tribünde olacağını ve bu baskıyla da İstanbulspor’u da devireceklerini söyledi.

“BERKAN’IN SAKATLIĞI BİZİ ÇOK ÜZDܔ

Nazilli maçının değerlendiren Şenol Demir, “Maçı kazanmamız tabi ki önemliydi, ama Berkan’ın olayı bizi çok üzdü. Berkan için çok talihsiz bir sakatlıktı. Müsabakanın sevincini yaşayamadık. ‘Geçmiş olsun’ diyorum kendisine. İnşallah en kısa zamanda aramıza döner. O bizim için önemli bir oyuncu” dedi.

“TARAFTAR GÜCÜYLE İSTANBUL’U YENECEĞİZ”

Taraftara güvendiğini belirten Demir, “Müsabakada oynamamız gerektiği gibi oynadık. İstediğimizi aldık. Golleri bulduk ve 3-0 kazandık. İnşallah galibiyetlerin devamı gelir. Önümüzde yine zorlu bir İstanbul müsabakası var. İstanbul bu ligin en iyi takımlarından birisi… Ama seyircimiz gelecek. Taraftar baskımızla birlikte oradan da 3 puan almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR”

Demir, “Onur çok güzel bir gol attı. Hepsi elbette gol atacak. Bu bir takım oyunu. Hepsini tebrik ediyorum. Aslanlar gibi oynadılar. İnşallah böyle oynamaya ve kazanmaya devam ederiz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor olur” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi