2017-2018 futbol sezonuna yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk parolasıyla giren Ereğli Belediyespor sezona 3-0'lık Devrek Belediyespor galibiyetiyle girmesine rağmen sonraki 4 maçta galibiyet yüzü göremeyerek 2 teknik adamı üst üste değiştirdi. Günal Taşdemir ilk çıktığı maçta Kırşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek tekrar galibiyet serisine başlamıştı. Ardından takımın başına getirilen Antrenör Zafer Şahin ile Ereğli Belediyespor kötü gülerine son vermişti. Final maçları niteliği taşıyan Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor maçlarında ise Ereğli Belediyespor 1 beraberlik 1 yenilgi alınca şampiyonluğu da kılpayı Kırşehir Belediyespor'a kaptırmıştı.

Ereğli Belediyespor yönetimi gelecek sezon yarım kalan şampiyonluk coşkusunu bu sezon yaşamak ve Ereğli'yi 3.lige çıkarmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda ise takımda göreve başlar başlamaz büyük bir enerji ve sinerji yaratan antrenör Zafer Şahin ile yeniden anlaştı, iç ve dış transferlerde önemli hamlelerde bulundu.

ZAFER ŞAHİN'İN YENİ MOTİVASYONU MERAK EDİLİYOR
Göreve gelmesiyle birlikte geçtiğimiz sezon eski futbolcular Yusuf Şimşek, Fatih Akyel, Serkan Reçber ve takıma sonradan dahil olan Engin Baytar'ı Ereğli'ye getirerek futbolcularla bütünleştiren Zafer Şahin böylelikle çok iyi bir motivasyoncu olduğunu göstermişti.

Ancak Zafer Şahin'in yeni sezonda ne gibi motivasyon taktikleri uygulayacağı ise merak ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi