Zonguldakspor'a 4 yıl önce Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kestel Belediyespor'dan Okan Eken ile birlikte transfer edilen Onur Eriş, Zonguldakspor forması altında başarılı performansıyla her geçen yıl kendisine izleyenleri hayran bıraktı.

Transferi gözdesi haline gelen Onur Eriş'i özellikle Zonguldaklı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam uzun süredir takip ettiği biliniyor.

Sağlam, dün (Çarşamba) kendisini 3 yıllığına Kayserispor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Sağlam yönetime yeni sezon öncesi vermiş olduğu transfer listesinde Zonguldaksporlu Onur Eriş'in de olduğu öğrenildi.

ONUR'UN 1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Onur Eriş'in Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğu, ancak sözleşmesinde 300 bin lira karşılığında serbest kalma maddesi olduğu iddia ediliyor.

ONUR ERİŞ KONUŞTU

Ertuğrul Sağlam'ın kendisi ile ilgilenmesinin yanı sıra transfer Kayserispor'un transfer listesinde bulunması ile ilgili konuşan Onur Eriş: "Şu anda bana gelen böyle bir teklif yok. Ancak ilerisi neler gösterir bilemiyorum tabi ki. Teklif geldiği zaman düşünülür." şeklinde konuşmakla yetindi. Onur Eriş bu sezonu 10 golle tamamlayarak takımın en fazla gol takım futbolcusu konumundaydı.

"BAŞKA BİR KULÜBE OLUMLU BAKIYORUM"

Onur Eriş "Tabi uzun süredir Zonguldakspor'da forma giyiyorum. Zonguldakspor benim evim gibi oldu. Ama bu sene yeni bir kulübe daha olumlu bakıyorum. Ben bu durumu kulübün menfaatleri doğrultusunda kimseyi kırmadan değerlendirmeye çalışacağım." dedi.

"UMARIM ZONGULDAKSPOR İÇİN HERŞEY İYİ OLUR"

Onur Eriş "Bütün kulüpler de sorunlar oluyor. Yanlışlar oluyor. Bizde bunları tolere edebiliyoruz. Tabi ki kalbim yapılmamasından yana ama böle şeyler her yerde oluyor maalesef. Umarım önümüzdeki sezon Zonguldak Kömürspor için her şey iyi olur." Şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi