Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur Müdürlüğü işbirliği ile Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Zonguldak merkez ve ilçelerinde bulunan okullarda hizmetli olarak çalıştırılacak kişiler kura ile seçildi.
Zonguldak Gazi İlköğretim Okulu salonunda gerçekleştirilen kura çekiminde Türkiye İş-Kur İl Müdürü Cemal Yiğit, &[#]8220;Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında okullarda hizmetli olarak çalıştırılacaklar. Okulların da tatil olduğu gün bunların da işi bitecek. İşten çıkarılacaklar. Okulların kapanmasına kadar çalışacaklar. 1568 kişi başvurdu ve 150 kişi alınacak. Okullarda acil personel ihtiyacının karşılanması amacıyla böyle bir proje yapıldı. Bu proje Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Bu proje Zonguldak merkeze bağlı belde ve ilçeleri kapsıyor&[#]8221; dedi.
Daha sonra, Zonguldak merkeze bağlı belde okullarında hizmetli olarak çalışacak kişiler için kura çekimi yapıldı ve ardından ilçelerdeki okullarda hizmetli olarak çalıştırılacak kişiler için kura çekimi gerçekleştirildi.
Kura çekimi, 1. Noter huzurunda gerçekleştirildi.
Editör: Pusula Gazetesi