Zonguldakspor şimdiden gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmenin hesaplarını yapıyor. Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir geçtiğimiz hafta Ege bölgesinde bir karşılaşmada Zonguldakspor'a transferini düşündükleri futbolcu izlemeye gitti. Hürfikir'in raporunu yönetimle değerlendirip transferleri neticelendireceği öğrenildi.

Başkan Caner yeni sezon için takıma dahil edilecek futbolcuların belirlenmesi konusunda Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in geçtiğimiz hafta Ege bölgesinde futbolcu izlediğini belirten Başkan Caner "Futbolcu izleme noktasında Genel Kaptanımız Hakan Hülfikir elinden geleni yapıyor. Yeni transferlerle ilgili çalışmalarını yapıyor. Onları daha neticelendiremedi. Teknik heyet konusunda daha düşüncemiz henüz net değil. Onları oturacağız masaya yatıracağız. Onların hepsini değerlendireceğiz" dedi.

Caner her takım ve futbolcu ismi vermekten kaçınırken, Hakan Hürfikir'in 3.lig ekiplerinden Kemerspor-Bergama maçında bir futbolcuyu takip ettiği öğrenildi. Ayrıca üst ligdenden de bazı futbolcularla görüşme halinde olan Hürfikir'in bu isimleri yönetimle masaya yatıracağı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi