Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda çift kale maçla hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-mavili ekibin antrenmanını çok sayıda taraftar da izledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Ferdi takımdan ayrı çalışma yaptı.
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, ligin ikinci yarısında 10 puan toplayan Kayseri Erciyesspor´u konuk edeceklerini ancak iç sahada maç kaybetmek istemediklerini söyledi. Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için çok zorlu geçeceğini söyleyen Yılmaz, "Kardemir Karabükspor, şampiyonluğa giden bir takım ve şampiyonluğun getirdiği belli bir sorumlulukları sahada hissetmek ve hissettirmek zorundayız. Futbolcu arkadaşlarımız bu bilinçle sahaya çıkacaktır. Hedefimiz her zamanki gibi iç
sahadan 3 puan alan taraf olmak" dedi.
Kaleci Bülent Ataman´ın haftalardır sakat olarak maçlara çıktığını da hatırlatan Metin Yılmaz, "Kalecimizin sakatlığı devam ediyor, kaptan Bülent Bal´ın ise arka adalesinde çekme var. Onlar bugün idmanda yer almadı. Ferdi Elmas´ın arka adalesindeki problemi vardı iyileşme sürecinde" diye kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi