Zonguldak´ta, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 14 yaşındaki kız çocuğuyla cinsel ilişkide bulunduğu iddia edilen 3 kişi tutuklandı. Olayla ilgili 1 kişi aranıyor.
Alınan bilgiye göre, ailesinin polislere başvurarak, yaklaşık 20 gündür kayıp olduğunu bildirdiği B.K, evine dönmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alındı.
İlköğretimden sonra eğitimine devam etmediği öğrenilen B.K, ifadesinde, Zonguldak´ta daha önce tanıdığı S.Y, Ç.P, ve Y.Y. ile değişik zamanlarda cinsel ilişkide bulunduğunu, Bartın´da da M.S´nin yanında bir gün pansiyonda kalarak birlikte olduğunu iddia etti.
Rızası olmadan evlendirilmek istenmesi üzerine annesine ait bazı ziynet eşyalarını çalarak evden kaçtığını söyleyen B.K, evli olduğu bildirilen Y.Y´nin ardından Beycuma Beldesi&[#]8217;nde Ç.P, Karapınar Köyü&[#]8217;nde S.Y. ve Bartın´ın Amasra ilçesinde de M.S. ile cinsel ilişkide bulunduğunu öne sürdü.
İfade üzerine polis ekiplerince Zonguldak´ta üç zanlı gözaltına alınırken, M.S´nin yakalanması için de Bartın Emniyet Müdürlüğü&[#]8217;ne bilgi verildi.
İfadeleri alındıktan sonra ´´cinsel istismar´´ suçundan adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Zanlılardan Y.Y, S.Y. ve Ç.P´nin mahkemedeki ifadelerinde, cinsel ilişki iddialarını kabul etmedikleri öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi