Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Tolga Aral, 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

BBP teşkilatı çatısı altında "çeşitli kademelerde büyük bir özveriyle çalışarak on sekiz yılı geride bıraktığını belirten" MKYK üyesi Aral, Genel Başkan Mustafa Destici'nin danışmanlık görevini de yürütüyor.

Aral, başvuru sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Milliyetçi, muhafazakarların birlikte ittifakla gireceği bu seçimin Türk ve İslam coğrafyası için çok büyük bir şans olarak görüyorum. Ülkemizde ilk defa seçim öncesi geniş mutabakatlı bir işbirliği ile seçmen karşısına çıkılacak. Büyük Birlik Partisi'nin de desteklediği 16 Nisan referandum sonucu 24 Haziran seçimleri ile ülkemiz Türkiye Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sistemine geçecektir.

Bu çok önemli bir fırsattır, Türkiye bir taraftan teröre karşı amansız mücadelesini sürdürmeye devam ederken, diğer tarafdan ABD,AB, NATO, BİLDERBERG gibi güç merkezlerinin operasyonları ile de mücadele etmektedir. Türkiye'nin güçlü olmasını istemeyen bu vahşi kapitalizm aktörleri, milliyetçi muhafazakarların işbirliği- güç birliği karşısında kaybedeceklerini gördüklerinden 24 Haziran seçimlerine yönelik her türlü abidik gubidik yöntemlere başvuracaklardır.

Büyük Birlik Partisi mensupları meclise girmesi halinde, aziz Milletimizin gerçek gündemini meclise taşıyacaktır. Gerçekçi projeler ile hizmet için zaman ve mekan mefhumu gözetmeden çalışacak. Milletimize düşman, güç odaklarının dayattığı her plan, tertip ve tuzağı bozmak için var gücümüzle mücadele edecektir.

Bu gün, milliyetçi ve muhafazakar partilerin "Cumhur İttifakı" çatısı altında bir araya gelmeleri küresel-siyasal arenada oluşan konjonktürde tam bağımsız şahsiyeti şanının ayrılmaz parçası olarak gören cumhurun iradesi tezahürüdür." Bu nedenledir ki

Cumhur Sandıkta İttifak yaparak Türkiye'nin güçlü bir Türkiye olması için tüm desteğini vereceğine dair inancımız tamdır. Adaylık başvurusunda bulunan tüm adaylara başarılar diler, 24 Haziran seçimlerinin Türk Milletine İslam Dünyasına ve Camiamıza Hayırlı Olmasını temenni ederim."

Editör: Pusula Gazetesi