Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş Elmas Televizyonunda Spor Kritik Özel programında canlı yayına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zonguldakspor'a oynamaktan gurur duyduğunu belirten Onur Eriş ayrıcı geleceği hakkında da konuştu.

Zonguldakspor'da oynadığı 4 yıl boyunca taraftarın sevgilisi haline gelen Onur Eriş bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Zonguldakspor menfaatine yeni bir sözleşme yapmıştı. Bu sezon sonu ayrılması halinde 300 bin lira kulübe para kazandıracak olan Onur Eriş sezon sonu itibarıyla Kulübün menfaatleri doğrultusunda teklifleri değerlendirebileceğini söyledi.

Onur Eriş "Transferim konusunda şu an ne olacak bilemeyiz. Burada evet derim sonra bir şeyler değişir bilemeyiz. Şimdi ne konuşsak boş. O yüzden inşallah hayırlısı diyeyim. Bir teklif gelirse kulübün menfaatleri doğrultusunda değerlendireceğiz. Burada geçirdiğim yıllar çok güzeldi Belki seneye yine burada devam edeceğim'' dedi.

"EKMEĞİMİZ NEREDEYSE ELİMİZDEN GELİNİ YAPACAĞIZ"

Keçiörengücü'ne transfer olan Okan Eken için konuşan Onur ''Okan Eken benim çok sevdiğim bir kardeşim. Ama futbolda böyle. İnsanlar ailesinden fedakarlık yaparak bazı yerlere geliyorlar. Şahıslar önemli değil. Elimizden geleni yapıyoruz. Ekmeğimiz neredeyse elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi