CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu´nun Çanakçılar firmasının, Çaydeğirmeni´nde yaptığı yatırımla ilgili Valilik başta olmak üzere kaymakamları da göreve çağıran açıklamalarının ardından Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ilginç açıklamalarda bulundu.
Gebeş, "CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu bu açıklamaları yaparken sarhoş muydu?" diye sordu.
Gebeş şöyle konuştu: "Beldede istihdam yaratılması konusunda her türlü yağcılığı yapmış olabileceğini ancak yalancılık yapmadığını ifade eden Satılmış Gebeş, "Bu yapılan yatırım Çaydeğirmeni´ne yapıldı. Çaydeğirmeni Devrek ilçesine bağlı bir belde. Benim Devrek´imin iktidarı ile muhalefeti ile ilçe başkanları var, il genel meclis üyeleri var. Burada söylenmesi gereken bir şeyler söylenecekse bunların söyleyeceğine inanıyorum.
Burada Ömer Başoğlu´nun hangi göreve soyunduğunu hangi niyetle davrandığını anlamış değilim. Gerekirse açıklama yapılacaksa İl Başkanı açıklama yapar Milletvekilleri açıklama yapar, Devrek ilçe başkanı açıklama yapar bunları da saygıyla karşılarım. Ama Ömer Başoğlu´nun ne gibi bir düşünceyle böyle bir açıklama yaptığını anlamış değilim tamamen kin nefret dolu bir açıklama. Ben kendisinin psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi