Zonguldak Özel İdare Yolspor kulübü 16 takımın yer aldığı Türkiye 3. Masa Tenisi Liginde erkek takım ligi 5. sırada ligi bitirirken bayan takımı ise 9. sırada tamamladı. Sezonun ilk yarısını 3.olarak tamamlayan erkek masa tenisi takımı

20-22 Nisan tarihleri arasında Ankara Mamak Spor Salonun'nda gerçekleştirilen 3. Lig 4. etap müsabakaları öncesinde Milli oyuncusu Özgür Yılmaz'ın geçirdiği sakatlığın yanı sıra müsabaka esnasında hakem faktörünün devreye girmesiyle birlikte son müsabakalarda istediği sonuçları alamadı.

BURÇİN AYGÜN "DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"

Özel İdare Yolspor Antrenörü Burçin Aygün yaptığı açıklamasında "3. Ligde ilk devreyi 3. olarak tamamlamıştık. 4. etap müsabakasında çok önemli 3 maçımız vardı. 4. etaba gitmeden önce Yıldız Milli sporcumuz Özgür Yılmaz'ın kolunun sakatlanması planlarımızı alt üst etti, dolayısıyla çok önemli 3 maçı alamadık. Son etaba ise iyi hazırlandık, zirvede olan 2 takım ile maç yapacaktık, son gün son maç yenilgisiz lider olan Lefke Üniversitesi ile yapacağımız maça çok iyi motive olmuştuk. Fakat maç esnasında hakemin almış olduğu karar sonucunda yaşanan tatsız olaylar oyunu soğutmaya ve sporcularımızın motivasyonun düşmesine sebep oldu. Sonuç olarak maçı verdik ve haksızlığa uğrayarak sporcularıma yazık edildiğini düşünüyorum. Takımımız genç ve yıldız kadrosu ile 3.Lig'de yabancı transferleri ile zirvede oynayan iyi kadro kurmuş takımlara karşı çok iyi mücadeleler verdi ve ligi 5. olarak kapadık. Çalışmalara devam edeceğiz, yolumuz uzun, sporcularımın çok iyi yerlere geleceğine tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi