TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da sezon öncesinde transfer edilen forvet oyuncu Ertan Koç ve devre arasında İstanbulspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Hakan Yılmaz geldikleri günden bu yana teknik heyetin gözüne giremedi.

Ertan Koç ilk yarıda Okan Eken'in gölgesinde kalmıştı. Doğal olarak forma bulamadı. Ancak devre arasında Okan Eken Keçiörengücü'ne transfer oldu, tüm gözler Ertan Koç'a çevrildi. Görevden ayrılmadan önce Şenol Demir Ertan'a çok şans vermesine rağmen bir türlü şansını değerlendiremedi. İstanbulspor'dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Hakan Yılmaz ise geldiği hafta ilk 11'de Şenol Demir tarafından tercih edildi. Ancak Hakan'da beklentinin uzağında kaldı, formayı devre arasında transfer edilen bir diğer sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş'a kaptırdı.

Gerek Ertan Koç, gerekse Hakan Yılmaz Şenol Demir'in yerine göreve başlayan Fatih Akyel'in de gözüne giremedi. Fatih Akyel, aldığı kararla Ertan ve Hakan'ın sözleşmelerinin fesh edilmesini ve takımdan gönderilmesini yönetimden istedi. Yönetim de bu iki futbolcu ile yolları ayırdı.

Editör: Pusula Gazetesi