Çaycuma Belediyesi 2010 Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen´in Ankara´da bulunması nedeniyle toplantı Belediye Başkan Vekili Mustafa Muslu Başkanlığında yapıldı. Toplantıya tüm meclis üyeleri, daire müdürleri ve amirler ve basın mensupları katıldı.
5393 Sayılı Belediye Kanunu´nun 20. maddesine istinaden Belediye meclisinde tatil olacağı ay, Ağustos olarak belirlendi.
Belediye Zabıta Komiserliği ve İtfaiye Amirliği bünyesinde çalışan personelin 2010 yılı aylık maktu çalışma ücretleri görüşüldü.
Tüketici Hakem Heyetine Belediye Meclis Üyesi Elif Okur asil üye, Onur Yiğit ise yedek üye olarak seçildi. Belediyemiz Sosyal Tesisler bünyesindeki sosyal binanın yap işlet modeli ile kiralanması işi, Türlü İşler Komisyonu´na havale edildi.
Velioğlu Mahallesi´nde afet evleri mevkiinde yeni açılan sokak ve caddelere, Türlü İşler Komisyonu tarafından tespit edilen isimler verildi.
Yazı İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğüne yapılan değişiklik hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.
İlçenin Çay Mahallesi Topbaşı Mevkiinde Kain, Tapu Kadastroda Pafta: 8/10, Ada: 142, Parsel :3 noda belediye adına kayıtlı ve uygulama imar planında sağlık tesis alanı olarak yer alan taşınmazın Devlet Hastanesi ek bina inşaatı yapılabilmesi için 2 yıl temel atma, 5 yıl içinde bitirilmesi kaydı ile 5393 sayılı Belediye Kanunu´nun 18.maddesinin (e)fıkrasına istinaden 25 yıllığına bedelsiz olarak Çaycuma Devlet Hastanesine tahsisi görüşüldü.
Bir sonraki toplantının 3 Mart tarihinde yapılması kararlaştırıldı.
Editör: Pusula Gazetesi