Dernek Başkanı Zeki Saim Oral, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk'ü ziyaret etti.

İYİ Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı bir süre önce Çaycuma İlçesindeki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunmuştu. Bu kapsamda ziyaret ettikleri Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi tarafından İyi Parti Çaycuma İlçe Teşkilatına iadeyi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette ülke gündemine ilişkin konular gündeme getirildi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Atatürk ilkeleri, laik demokratik Cumhuriyetin ve parlamenter sistemin ortak değerler olduğu vurgulandı. Birlikte bu ortak değerlere sahip çıkılması konusunda mutabık kalındı. İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk ise; sivil toplum örgütlerinin demokrasinin temel taşları olduğunu belirterek sivil toplum kuruluşları ile diyaloglarının sürekli açık olacağını ifade etti.

ADD yönetimi yeni kurulan iYİ Parti teşkilatına başarılar diledi.

Ardından Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol ile bir araya gelen dernek yönetimi ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi