Bölgesel Amatör Lig 6.grupta sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve ilk 5 hafta aldığı kötü sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ereğli Belediyespor yapılan teknik adam değişikliğinin ardından oynanan 17 karışlaşmada yalnızca 1 yenilgi alarak şampiyonluğun en büyük adayları konumuna geldi. Ancak Kırşehir belediyespor deplasmanında alınan yenilgi eflatun-beyazlıların tüm umutlarını kırdı.

İLK 5 HAFTA KAYIPLARI ŞAMPİYONLUĞA ENGEL OLABİLİR
Ereğli Belediyespor ilk 5 haftada yalnızca Devrek Belediyespor'u yenerek galibiyet yüzü göremezken, bunun acısını çekiyor. Şampiyonluk yolunda önemli kalıplar yaşayan eflatun-beyazlı ekip o süreci yaşamamış olsaydı açık ara liderliğini sürdürmüş, hatta iki hafta kala şampiyonluğunu bile ilan etmiş olabilirdi. Ancak Zafer Şahin ile sonradan alınan başarılı sonuçlar da Ereğli Belediyespor'un şampiyonluğu için yetmeyebilir.

İKİ HAFTA UMUTSUZ GÖRÜNÜYOR

Ereğli Belediyespor son iki haftada 6 puan toplasa dahi rakipleri Kırşehir belediyepor ve Bartınspor'un maçlarının kolay olması, temsilcimiz Ereğli Belediyespor'un umutlarını azaltıyor. Eflatun-beyazlı ekibin şampiyonluğu için hem Kırşehir hem de Bartın'ın yenilmeleri şart. Bu da zor görünüyor. Ancak Ereğli Belediyespor camiası son düdüğe kadar umutlarını sürdürecek. Ereğli Belediyespor son iki haftaya 49 puanla üçüncü sırada girerken, Lider Bartın ve ikinci sıradaki Kırşehir'in 51'er puanları bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi