Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunda Trabzon 6. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda bürokrasideki sistemin ağır işlediğine dair şikayetler geldiğini söyleyen Erdoğan, "Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı. İmza atmaktan imtina eden, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok, versin istifasını çeksin gitsin. Bizim işimiz var, yapacağımız çok şey var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından gözler Zonguldak'ta adı sürekli tartışma içinde olan bürokratlara çevrildi.

Zonguldak'ta hem çalıştığı kurumda, hem kamuoyunda, hem milletvekilleri arasında hakkında en çok şikayet gelen isim İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş.

Bilindiği gibi 2 Zonguldak Milletvekili, İl Başkanı, İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri Recep Demirtaş'ın görevden alınması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gitmişti. Demirtaş hakkında Bimer ve Cimer'e de çok sayıda şikayet dilekçesi yazılmıştı.

İkincisi ise Zonguldak Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap.

İki ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa çağrısına nasın yapıt vereceği merak ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi