Öğrencilerinin yoğun isteklerine duyarsız kalamayan Özel Eğitim Öğretmenleri Büşra Buse Arat ve İmran Çelik, öğrencileri ile birlikte, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Özel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbey'in davetlisi olarak Düzce Üniversitesi'ni ziyaret etti.
Eğitim Fakültesi Dekanlık makamında Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbey tarafından karşılanan öğrenciler, Özbey'e çiçek hediye ettiler. Misafir öğrencilerin merak ettiği konular hakkında açıklamalar yapan Fidan Özbey, zihinsel engelli öğrencilere Düzce Üniversitesi'ni tanıtan materyaller ve hediyeler verdi.
Arş. Gör. Muhammed Bahtiyar eşliğinde, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi'nde yer alan Herbaryum ve Doldurulmuş Hayvan Müzesini gezen öğrenciler, burada Orman Fakültesi Öğretim Görevlisi Serdar Aslan tarafından bilgilendirildi.
Öğle yemeğini de Düzce Üniversitesi öğrencileriyle birlikte yiyen Beyciler Ortaokulu Özel Eğitim 6. sınıfı öğrencileri, yemekten sonra Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbey'in "İlköğretimde Kaynaştırma" dersine girerek bir günlüğüne de olsa üniversiteli olma mutluluğunu yaşadı.

Editör: Pusula Gazetesi