Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve kümede kalma mücadelesi veren Çaycumaspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor, Çaycuma Çim Saha'da karşı karşıya geldi. Haftaya 21 puanla 8.sırada giren Çaycumaspor ile 25 puanla 6.sırada giren Çaydeğirmeni Belediyespor'un puan kaybına tahammülü bulunmayan karşılaşmayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş protokol tribününden izledi.

Son haftalarda kötü sonuçlar alarak küme düşme korkusu yaşayan Çaycumaspor'un aksine Çaydeğirmeni Belediyespor göreve getirdiği Antrenör Serkan Bankoğlu ile ligde fırtına gibi esmeye başladı. Son oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Serkan Bankoğlu'nun takımı Çaydeğirmeni Belediyespor deplasmana Çaycumaspor'u yenmek için gitti.

KARŞILAŞMAYA ÇAYDEĞİRMENİ İYİ BAŞLADI
Maçın hemen başından itibaren oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Çaydeğirmenispor karşılaşmayı 4-0 gibi farklı skorla kazanmayı başardı. Bu galibiyetle puanını 28'e yükselten Çaydeğirmeni Belediyepor'un küme düşme korkusu kalmadı.
ÇAYCUMASPOR İŞİ ZORA SOKTU
Çaycumaspor ise saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor'a 4-0 yenilerek küme düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı. 21 puanda kalarak büyük bir sıkıntı içine giren Çaycumaspor'da moraller bozuk.

GEBEŞ, KANTARCI'YI FENA ÜZDÜ

Maçı protokol tribününden izleyen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş 90 dakikayı birlikte izlerken maçın sonunda gülen taraf Satılmış Gebeş, üzülen taraf ile Bülent Kantarcı oldu. Bu skor ise "Gebeş, Kantarcı'yı fena üzdü" yorumlarına neden oldu.

Editör: Pusula Gazetesi