Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kendi işini yapmak üzere görevinden ayrılan Başkan Yardımcısı Olcay Aydın'a bir veda yemeği verdi. Seka Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen geceye, Olcay Aydın'ın eşi ve çocuklarının yanı sıra Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, belediye meclis üyeleri ile birim amiri ve müdürleri katıldı. Yemekte Olcay Aydın için hazırlanan slayt gösterisi de yapıldı. Aydın'ın, 17 yaşındayken ilk stajını Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın yanında alarak ilk iş hayatına başladığını söylemesi, yemeğe katılanlar için bir sürpriz oldu.

GÖREV SÜREM BOYUNCA SONUCA ODAKLI ÇALIŞTIM

Yemekte bir konuşma yapan Olcay Aydın, fakülte yılları ve askerlik görevinin ardından 2001 yılında belediyecilik hayatına başladığını belirttikten sonra "2004 yılından itibaren de belediyecilik hayatıma başladım. Burada sizlerle birlikte Çaycuma'ya en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Görev süresi içinde Sayın Bülent Kantarcı'nın desteğini her zaman yanımda hissettim. Bu vesileyle de kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. 17 yıllık serüvenin sonunda ayrılık kararı almak zormuydu diye sorulursa, ben aslında 2014 yılında bu kararı almıştım. Ancak sayın başkanımızın seçilmesiyle o dönem de hayata geçirmenin ona çok büyük haksızlık olacağını düşündüm. Şimdi geçen kısa sürede doğru karar aldığımı düşünüyorum. Çünkü ayrıldıktan sonra birçok teklif geldi ama bir tarafım 'kendi işini kendin yap' dedi. Bu benim açımdan bir ayrılık değil.Kopmak elbette kolay değil. Yine hep beraberiz, her zaman biriz. Ben görev sürem boyunca her şekilde çözüm odaklı görev yapmaya çalıştım, incitmeden, büyütmeden, sonuç odaklı görev yaptım" dedi. Aydın konuşmasında birlikte çalıştığı tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

BU BİR VEDA DEĞİL YOL AYRIMI

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da yaptığı konuşmada, hizmetlerinden dolayı Olcay Aydın'a teşekkür ederek, "Bu akşam bir veda demeyelim bir yol ayrımı, değişim, yeni bir durum diyelim. Olcay beyle bundan sonra da hep beraber olacağız. Uzun yıllar Çaycuma Belediyemize hizmet eden, Çaycuma'da ve Türkiye'de büyük yankı uyandıran, büyük işlerin en büyük emektarı, benim en yakın çalışma arkadaşım oldu. Bu akşam aramızdan başka bir mecraya, başka bir kanala geçiyor. Onun için veda demiyorum. Her ne kadar ayrılmış gibi de olsa iki elimiz yakasında. Bu akşam hepimiz duyguluyuz. Olcay kardeşimle, belediyeye gelmeden önce geçmişte beraber çalıştığımız zamanlar oldu. O zaman ikimiz de gençtik. Ama ben resimlere bakıyorum da beyazlar benim zamanımda daha çok artmış" dedi.

HEPİMİZİN İÇİNDE GÜZEL HİZMETLER YAPMANIN VERDİĞİ HUZUR VAR

Son 4 yılı çok dolu dolu geçirdiklerini de ifade eden Başkan Kantarcı, "Her zaman söylüyorum; çok gerildik, çok uğraştık, çok sıkıldınız hepiniz. Ama bu yorgunluklarınızı, bu işlerin meyvesini toplayarak hep beraber paylaşıyoruz. Hepimizin içinde güzel hizmetler yapmanın verdiği bir huzur ve şevk var. Olcay kardeşim teknik anlamda olsun, diğer konularda olsun, Çaycuma Belediyesinin bir yerde canlı arşivi gibi. Belediyemizin kara kutusu. Maalesef belediyemizin arşivini yeni yeni toparlamaya çalışıyoruz. Geçmişle ilgili çok sıkıntılar var. Olcay arkadaşımızı biz bundan sonra da hep rahatsız edeceğiz. O zaten ne yaparsak yapalım hiçbir zaman belediyeci olmadığını düşünmeyecek, her gördüğü yerde her olay da her bir şekilde yine belediyenin bir üst düzey çalışanı olacak. Üstelik belediye bu işten karlı, para ödemeyecek" dedi.

AKLIMIZIN, VİCDANIMIZIN VE GÜNDEMİMİZİN GEREĞİ NEYSE ONU YAPTIK

Konuşmasında tüm personele teşekkür de eden Kantarcı, sözlerini, "İçindeyken pek fark edemezsiniz ama zaman geçtikçe daha iyi göreceksiniz. Kent anlamında, şehircilik anlamında çok güzel şeyler yaptık. Burada en uçtan en yukarıya kadar hepinizin çok büyük katkısı var. Bu katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Her zaman da gerek biz kendi aramızda gerekse de tarih önünde bunlar yaşatılacaktır. Ben bu vesileyle yine belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu döneme damga vurmuş arkadaşlarımız. Biz çok uyum içerisinde çalışan bir meclis olduk bugüne kadar. Ve Çaycuma'nın en önemli kararlarını birlikte verdik. Dışarıdan gelen seslere kulak tıkadık. Aklımızın, vicdanımızın ve gündemimizin gereği neyse onu yaptık. Hepinize buraya geldiğiniz için, bugünümüz de hep beraber olduğumuz için ve Çaycuma'ya bu güzel katkılarınız için çok teşekkür ediyorum" diyerek bitirdi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı neşe içinde geçen yemekte, yaptığı hizmetlerden dolayı Olcay Aydın'a plaket verdi.

Editör: Pusula Gazetesi