Zonguldak'ta, önceki gece aile hekimi Dr. Hasan Koca, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dövülerek Kozlu Ören Köyü mevkiinde ormanlık alanda yol kenarına bırakıldı. Yüzüne aldığı darbelerle ağır şekilde yaralanan Dr. Hasan Koca vatandaşlar tarafından bulundu ve ambulansla BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşam destek ünitesine bağlandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Doktorlardan alınan bilgiye göre Dr. Hasan Koca'nın sağlığında umut veren gelişmeler yaşandı. Hastaneye geldiği ana göre tansiyonunda düzelme olan Koca'nın bu sabah idrarını yapabildiği öğrenildi.

Yüzünde derin yara izleri bulunan Koca'nın yüzünü koruma refleksi içinde iken özellikle elleri ve parmaklarında ciddi hasarlardın oluştuğu bilgisi verildi. Saldırganların Doktor Hasan Koca'nın montunu ve ayakkabılarını alarak olay yerinden uzaklaştıkları belirtiliyor.

Köylülerin Doktor Hasan Koca'yı bulduklarında jandarmayı arayıp Ören mevkiinde bir ceset ihbarı yaptıkları öğrenildi. Köylülerin öldüğünü sandıkları kişi, ailesinin kolundaki dövmeden teşhis ettikleri Hasan Koca olduğu ortaya çıktı.

Hasan Koca'nın saldırı olayının öncesinde Bar'da fotoğrafçı arkadaşlarıyla birlikte yemek yediği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi